Ring oss

Alt innen mur, skifer og flis fra Østfold til Lillehammer

Ønsker du å oppføre grunnmur, en flott trapp til huset eller en peis til boligen eller hytta kan du kontakte Flis og murspesialisten AS. Vi holder til i Son, men påtar oss oppdrag i Moss, samt på Lillehammer og omegn.

Murertjenester

Vi påtar oss alle murertjenester så lenge det er teknisk og forskriftsmessig gjennomførbart. Dette inkluderer alt fra grunnmurer og brostein til montering av ildsteder.

Grunnmurer

En godt bygd grunnmur kan stå i generasjoner. Skal du bygge nytt og trenger grunnmur, kan du kontakte oss. Vi har lang erfaring med grunnmur til både privatboliger, hytter og garasjer.

Trapper

Vi bygger trapper i mur, skifer og annen naturstein. Dette er robuste materialer som ikke bare har lang levetid, men også er flotte å se på. Trappene bygges helt i tråd med dine ønsker, og vi sørger for at den passer til de øvrige omgivelsene, enten det er en trapp ute eller inne.

Piper, peiser og andre ildsteder

Peisen er gjerne det naturlige samlingsstedet i hytta eller boligen og sprer både varme og mye hygge. Vi monterer peiser i hytter og boliger. Ønsker du tips til hvilket ildsted som passer best hos deg, gir vi deg mer enn gjerne kvalifiserte råd.

Flisarbeid

Fliser er et godt valg dersom du ønsker et materiale som både motvirker fukt og samtidig er slitesterkt. Vi legger fliser på både kjøkken, våtrom og andre steder. Vi er svært nøyaktige og garanterer et sluttprodukt i tråd med dine forventninger og ønsker. Vi bruker materialer av svært høy kvalitet. Prima produkter kombinert med høy fagkunnskap sikrer et resultat som både vi og kunden er fornøyd med.

Alt innen skifer

Skifer er en robust og tilnærmet vedlikeholdsfri naturstein. Den tåler vær og vind og er derfor godt egnet til en rekke formål som krever slitesterke materialer slik som inngangspartier, peiser og uteplasser. I tillegg er skiferen flott å se på, og på grunn av steinens lagdeling, er hver stein genuin. Velger du skifer, får du ikke bare et produkt med lang levetid, men også et unikt resultat.

Vi utfører det meste innen skiferarbeid både ute og inne.

Graving og drenering

Skal du bygge bolig, er drenering rundt grunnmuren viktig for å beskytte mot fukt. Vi utfører drenering i Son, Drøbak og Moss, samt i området rundt Lillehammer.

kontakt oss i dag for råd om ditt neste prosjekt!

Kontakt